(P) Bursa de Valori București te premiază cu o Dacia Duster dacă investești

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) lansează un concurs pentru toți cei care își doresc să investească pe piaţa de capital, iar marele premiu este un autoturism Dacia Duster Laureate, asigurat CASCO si RCA timp de un an. Premiul doi este un voucher de cumpărături în valoare de 3.000 de euro, iar premiul trei o vacanţă premium de cinci zile în România.

Concursul „Condus de Randament este realizat cu sprijinul Raiffeisen Bank și presupune tranzacţionarea cu acţiunile a 25 de companii listate la BVB, timp de patru luni, urmând ca cele douzeci de premii puse în joc să fie câştigate de către investitorii care obţin cele mai mari randamente ale investiţiei.

Cine poate participa

Orice persoană care are 18 ani împliniți pe 21 septembrie poate lua parte la concursul „Condus de Randament. Totuşi, înainte de a plasa bani în viața reală, participanții pot să comande gratuit un KIT de investitii și să urmeze o sesiune concentrată de zece lecții disponibile pe www.condusderandament.ro. Mai departe, pot să învețe cum poate fi făcut profit din invesţiile la bursă, cum funcționează piața de capital, cum devii investitor, cum tranzacționezi și, evident, cum poți câștiga Dusterul oferit ca premiu.

Ce trebuie să facă doritorii

Între 21 septembrie și 16 decembrie, cine are ceva bani puși deoparte se poate înregistra în concurs, cu un cont deschis la unul dintre brokerii parteneri. Lista acestora se găseşte pe site-ul www.condusderandament.ro, unde are loc și înregistrarea în concurs.

Competiția propriu-zisă începe pe 17 octombrie, iar concursul se va încheia pe 17 februarie. Banii pot fi investiţi în una sau mai multe din cele 25 de acţiuni din componența indicelui BET-XT, care include bănci, companii din energie, farma sau utilități. Societăţile aflate în acest indice sunt, pe lângă cele cinci SIF-uri,  Banca Transilvania, BRD, Fondul Proprietatea, OMV Petrom, Romgaz, Electrica, Transgaz, Transelectrica, Conpet, Nuclearelectrica, Antibiotice, Albalact, Electromagnetica, Impact, Banca Carpatica, IAR Braşov, Romcab, Romcarbon, BRK Financial Group, dar şi acțiunile proprii ale BVB.

Ulterior, concurenţii trebuie să cumpere acţiuni pe bursă în valoare de minimum 30.000 de lei, sumă netă de comisioane, urmarind o strategie investițională care să le aducă cel mai mare randament al investiției. După patru luni de concurs, vor fi premiați primii 20 de concurenți care au obținut cele mai mari randamente.

Ce premii se pot castiga

Premiul 1 constă într-un Autoturism Dacia-Duster Laureate! În plus, mașina va fi însoțintă de o poliță CASCO completă și RCA pentru o perioadă de 12 luni, începând cu data înmânării premiului, oferite de Destine Broker.
Premiul 2 constă într-un voucher de cumpărături în valoare de 3.000 EUR, oferit de eMAG.
Premiul 3 constă într-o vacanță Premium de 5 zile în România, oferit de Happy Tour.
Premiul 4 constă într-un Smart Scooter Evolio X-Board, oferit de Evolio.
Premiul 5 constă într-un ceas Vector Watch Luna Rose Gold, oferit de Vector Watch.
Premiul 6 constă într-un ceas Vector Watch Luna Argintiu, oferit de Vector Watch.
Premiile 7-16 constau fiecare într-un abonament Premium pentru 12 luni, oferite de Avocatnet.ro.
Premiile 17-20 constau fiecare într-o Pușculiță Fluent in Finante, oferite de Bursa de Valori Bucuresti.

Detalii și înscrieri pe www.condusderandament.ro

Lasa-ne adresa de e-mail pentru a primi noutăți și evenimente de la Bursa de Valori București.

Completeaza formularul de mai jos dacă vrei sa fii la curent cu toate noutatile legate de Bursa de Valori

Completează datele mai jos:

 

Verificare

Adaugă un comentariu

Articole similare