(P) Țiriac Auto lansează pachetul Full Service, primul abonament pentru service auto

București, 12 noiembrie 2016. Țiriac Auto lansează pachetul Full Service, primul abonament pentru service auto, valabil pentru toate mărcile din portofoliu, atât pentru utilizatorii individuali, cât și pentru clienții serviciilor Corporate.

Noul abonament Full Service vine în sprijinul proprietarilor persoane fizice și juridice, aducând previzibilitate și control complet al costurilor, prin structura simplă de tarifare în rate lunare egale, pe întreaga durată a contractului. Pachetul acoperă aria de service, asistență rutieră, asistență telefonică, service ITP și garantie extinsă, alături de o transparență completă a costurilor’, a declarat Daniel Antor, CEO, Țiriac Auto.
Aria de service cuprinsă în abonament include prioritate la programare, toate reviziile periodice, reparațiile mecanice și electrice apărute ca urmare a utilizării normale a mașinii, precum și îngrijirea corectă necesară pentru un automobil, iar ca extensie a pachetului pot fi incluse și anvelopele.
Serviciul de asistență rutieră și tractare auto inclus este disponibil utilizatorilor oricând și oriunde pe teritoriul țării. Abonații beneficiază și de asistență telefonică specială, prin call center, la o linie dedicată.

Mai mult decât atât, abonamentul acoperă și verificările ITP necesare conform legslației în vigoare.
Pentru o experiență fără griji, utilizatorii care contractează abonamente Full Service primesc inclus garanția extinsă, pe întreaga durată a contractului.

Abonamentele asigură o transparență completă a costurilor. Mai mult decat atât, abonamentul este transferabil odată cu dreptul de proprietate asupra mașinii, asigurând o mai mare valoare de revânzare.
Abonamentul Full Service este disponibil la prețuri ce pornesc de la 15 Euro / lună, iar orice model din portofoliul Țiriac Auto nou achiziționat sau cu o vechime de până la șase luni este eligibil pentru acest tip de contract. Mai multe informații despre cotațiile personalizate în funcție de model și marcă sunt disponibile la http://www.tiriacauto.ro/ro/service-plan, precum și la *4141.

Noul abonament este promovat printr-o campanie de comunicare online, sub sloganul „Cel mai bun prieten al șoferului: primul abonament pentru service auto la orice marcă din portofoliu’.

Despre Țiriac Auto

Ţiriac Auto face parte din Grupul Țiriac, care reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian și energie. Pe lânga acestea, Țiriac Holdings desfășoară activități în câteva domenii conexe – servicii de pază și protecție, property management, servicii de media etc.

Ţiriac Auto reprezintă şase dintre cele mai cunoscute mărci auto existente pe piaţă: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz şi Mitsubishi. Reţeaua de distribuţie şi service Ţiriac Auto asigură accesibilitate şi servicii de calitate în orice colţ al României.
În fiecare locaţie există consilieri gata să ofere soluţii adaptate nevoilor fiecăruia dintre clienţii Ţiriac Auto. Totodată, locaţiile service Ţiriac Auto sunt autorizate şi pregătite să efectueze reparaţii unui portofoliu extins de mărci auto.

Adaugă un comentariu