(P) Trofeul Opel – etapă decisivă în Campionatul Național de Viteză în Coastă

– Etapa finală a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă a avut loc în weekendul 15 -16 octombrie 2016 și s-a desfăşurat pe drumul ce leagă Braşovul de Poiana Braşov.

– Opel a fost partenerul principal.

Desfăşurat în zilele de 15 şi 16 octombrie pe Drumul Poienii, unul dintre cele mai frumoase trasee automobilistice din România, Trofeul Opel a pus punct final ediţiei 2016 a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop. Dacă prima zi a întrecerii a avut parte de soare şi o suprafaţă de rulare uscată, ploaia ce şi-a făcut apariţia în repetate rânduri în timpul manşelor de concurs de duminică a adus provocări suplimentare celor 81 de concurenţi aflaţi la start şi a furnizat un clasament final cu surprize. Învingător a ieşit Lucian Răduţ iar podiumul final a fost completat de Cornel Gardean şi Adi Iliescu.

Opel este o prezență din ce în ce mai notabilă în sporturile cu motor la nivel european și amintim aici performanțele remarcabile ale modelelui ADAM R2; însă pasiunea pentru competițiile sportive nu se rezumă numai la a construi modele de succes și la victorii câștigate, ci și la susținerea sportului în sine. Trofeul Opel este încă un proiect care aduce marca Opel mai aproape de pasionații de competiții sportive.

Despre prezența Opel ca sponsor principal Mihai Leu, organizator al etapei finale a Campionatul Naţional de Viteză în Coastă alături de de Auto Blic, spune: Un parteneriat cu o marcă precum Opel nu poate decât să ne onoreze și să aducă un beneficiu major competițiilor de acest gen’.

taguri
Adaugă un comentariu