Auto Bild si Expo Aventuri la pescuit si vanatoare te invita la CONCURS

Tot ce trebuie sa faci este sa ne raspunzi la intrebarea “Care este raul tau preferat din România şi de ce” si poti castiga unul din urmatoarele premii:

1.      premiul I: 1 mulineta CARPHUNTER FEEDER 600 + 1 rola fir CARP EXPERT + 3 plicuri carlige VMC.

2.      premiul II: 3 plicuri carlige VMC + 1 rola fir CARP EXPERT + 1 pop-up SENZOR PLANET + 1 borcan momeli (boilies-uri).

3.      premiul III: 1 kit format din 5 jiguri şi 10 gruburi (twistere) MITCHELL + 1 lingurita SUXXES + 1 vobler SHAKESPEARE + 1 punga naluci SOFT SUXXES (gume).

 Aşteptam raspunsul tau pana in 13.03.2013 pe adresa [email protected].

 Cei 3 castigatori vor fi afisati pe 14.03.2013 pe auto-bild.ro.

 

Regulament de concurs:

§         Concursul se desfasoară în saptamana 11-14 martie 2013 si se adreseaza, in principal, locuitorilor din Bucuresti + zonele limitrofe

§         Castigatorii vor fi desemnati de catre redactia Auto-Bild.ro, in functie de raspunsurile primite.

§         Numele si datele de contact ale celor trei castigatori vor fi trimise organizatorului, pe mail ([email protected]).

§         Castigatorii vor intra in posesia premiului la targul Expo Aventuri, care are loc in perioada 14-17 martie 2013, in Piata Constitutiei; numele lor se va afla pe lista de la intrare – acolo vor spune cine sunt, ce au castigat si vor primi premiul. Pentru a intra in posesia premiului, este obligatoriu ca fiecare dintre castigatori sa aiba asupra sa un act de identitate, iar datele acestia sa coincida cu datele de contact/identificare furnizate organizatorului de catre Auo-Bild.ro

§         Pentru castigatorii care nu ajung la targ, premiul poate fi ridicat in decurs de 30 de zile de la sediul revistei Aventuri la pescuit: Bd. Corneliu Coposu, nr. 7, bl. 104, sc. 1, et. 1, ap. 4, sector 3, Bucuresti (persoana contact: Andreea Păpureanu)

§         Pentru cazul in care exista si castigatori din afara zonelor mentionate mai sus, iar acestia nu pot vizita targul pentru a ridica premiul, acesta le va fi livrat prin posta ind ecurs de 30 de zile.

Adaugă un comentariu