Prin prezenta vreau sa-mi exprim opinia referitor la Revista Auto-Bild editia in limba romana.
Va citesc de mai bine de un an si va acord calificativul "bine". Ce ar mai trebui facut pana la foarte bine? Mai multa grija la detalii. De exemplu, eliminarea oricaror greseli din fisele tehnice, a comentariilor echivoce, absenta unor date esentiale despre subiect. Am sa exemplific cu nr.2/2010. Comparativ in testul de iarna, Audi, BMW, Skoda _ Verdict: Acest model Skoda sigur la drum, arata multe calitati, dar se claseaza in urma lui BMW, ale carui puncte forte sunt manevrabilitatea si agilitatea. ERONAT: Clasamentul este 1. Audi, 2. Skoda, 3. BMW.
Alta rubrica care nu mi-a fost clara: SECOND HAND. Se precizeaza tipul masinii Mercedes ML - W163, pretul 8900 Euro, Km 167.000. Si anul fabricatiei ??
De asemenea cred ca foarte important la masinile second hand dar si noi este categoria de poluare si cantitatea de noxe emise. Sa nu uitam ca taxa de prima inmatriculare joaca un rol important in bugetul final al achizitiei unei masini.
CONCLUZIE: Pentru a da un plus revistei un corector care sa elimine greselile este imperios necesar. Acest gen de greseli se intalnesc in fiecare numar si asta deranjeaza.
Precizarea din titlu a tipului de motor: diesel, benzina, hybrid cred ca ar fi de asemeni un plus.
Cu multumiri