4 lucruri legate de mașini, care te fac mai fericit

Adevărul este că banii nu aduc fericirea. Dar îți pot aduce o mașină care să te conducă spre ea. În căutarea fericirii, e posibil să ai de parcurs mulți kilometri și să întâmpini și mai multe obstacole. Important este să înveți să le depășești cu succes și să nu le lași să te oprească niciodată din drum. Iată câteva lucruri legate de mașini care te pot face mai fericit:

  1. O mașină îți deschide calea către mai multe experiențe

Ai avut vreo dimineață în care te-ai trezit dorindu-ți să pleci cât vezi cu ochii? Fără o mașină, acest lucru este destul de greu de realizat. Viața noastră este construită în jurul experiențelor și amintirilor pe care ni le creăm. De exemplu, pe termen lung, amintirea unei excursii cu familia valorează mult mai mult decât un nou smart TV în sufragerie. O mașină îți permite să călătorești, să experimentezi lucruri și locuri noi

  1. Mașina te ajută să ajungi mai repede la cei dragi

Uneori, viața te poartă departe de familie și prieteni. Dacă ai o mașină, poți ajunge mai repede la ei, de oriunde te-ai afla. Iar relațiile armonioase cu familia și prietenii sunt un factor decisiv al fericirii. Mai mult, o mașină îți permite să ajuți o rudă sau un prieten la nevoie și să reacționezi rapid în situații de urgență.

  1. Mașina îți oferă confort

Sincer, nimeni nu poate fi foarte fericit atunci când stă aglomerat în autobuz sau metrou. Îmbulzeala îți poate strica ziua încă de la bun început. O mașină te scapă de această problemă și te ajută să te deplasezi din confortul propriului tău scaun, oriunde îți dorești. În plus, îți dă avantajul de a-ți putea organiza programul în funcție de nevoile tale, nu în funcție de orarul de circulație al transportului în comun.

  1. Mașina îți oferă un spațiu personal de relaxare

După o zi grea, ai nevoie să te eliberezi de stres. O mașină îți oferă un spațiu intim în care îți poți limpezi gândurile, asculta muzica ta preferata la maximum sau chiar dansa liber, fară să te judece nimeni. Este un spațiu pe care îl poți organiza și aranja după bunul plac.

Pe tine ce te face fericit la volan? Cum îți face o mașină viața mai frumoasă si mai ușoară? Lăsă un comentariu cu alte lucruri legate de mașini care îți fac ziua mai bună.

Și dacă tot vorbim despre fericire, în toate formele ei, tu cum stai cu nivelul de fericire?  Măsoară-ți și nivelul de fericire prin testul de pe noua platformă eJobs: www.ejobs.ro/happy

 

Adaugă un comentariu