Astea sunt cele mai amuzante mașini din lume! Ai circula cu așa ceva?

Pentru unii, mașinile nu înseamnă doar cai putere sau un mijloc de transport banal. Oamenii cu imaginație și simțul umorului au transformat automobilele în adevărate personaje de desene animate. Fie că e vorba de WC-uri pe trei roți, limuzine cu față de porc sau mașini cu fețe funny, acestea sunt făcute să stârnească amuzamentul celorlalți participanți la trafic. Iată cinci dintre cele mai amuzante mașini:

1. Poate fi un smart amuzant? Da! Mai ales dacă îi pui peste vopsea o imitație de gazon, îi faci ochi, gură și o limbă. E clar, cu o astfel de mașină nu poți să ieși la agățat!

1

2. Dacă există o mașină “de porc”, atunci aceasta este cea de mai jos. Un Mercedes transformat într-un porc mergător. Urât, nu-i așa?

2

3. Un om cu imaginație și-a transformat motocicleta într-un WC mergător. Nu se știe când are nevoie la toaletă și nu poate ajunge.

3

4. Pentru o fată, mașina de mai jos poate ține locul și unui animal de companie. Cu un astfel de vehicul sigur poți să atragi atenția oriunde te-ai afla.

4

5. Un împătimit al jocului de biliard și-a făcut o mașină din vechiul său VW. Oare cum se urcă în vehicul?

5

Adaugă un comentariu