Patru bancuri cu eternul “duel” “Ferrari versus Trabant”

Comparațiile extreme sunt des întâlnite chiar și în bancuri. De aceea, amuzamentul pasionaților de glume bune și de mașini, este stârnit de “duelul” dintre Ferrari (una dintre cele mai rapide mașini din lume) și Trabant (una dintre cele mai lente). Iată patru bancuri cu “lupta” pentru supremație a celor două automobile. Evident, dacă poate fi vorba de o luptă:

1. Un posesor de Ferrari și un viitor posesor de Trabant stăteau la discuții. “Pe mine doar cauciucurile la mașină m-au costat 10.000 de euro”, se laudă primul dintre ei.
“Eu mi-am comandat mașina și ce crezi? Nemţii ăştia sunt întotdeauna perfecţionişti! Înainte să-mi livreze maşina, mi-au trimis o machetă din carton!”, îi dă cel de-al doilea replica.

2.  Unui trabantist i se strică ștergătoarele și trage pe dreapta pe o ploaie torențială. Pe lângă acesta trece un posesor de Ferrari. “Te pot ajuta cu ceva?”, îl întreabă cel de la volanul mașinii italiene. “Aş vrea două ştergătoare de parbriz pentru Trabantul meu”, spune acesta. La care primul răspunde: “Unul singur îți pot da. Mi se pare un schimb corect!”.

3. Când atinge un Trabant viteza maximă?
Când este remorcat de un Ferrari

4. Șoferul unui Ferrari și cel al unui Trabant au vrut să facă întrecere, ca să vadă care e mai tare. Au pornit simultan și cel cu Ferrari a ajuns la 80 de km/h. Trabantul îl ajunge. Ferrariul atinge 150 km/h. Trabantul îl ajunge din nou. Conducătorul mașinii Ferrari, când vede ca a fost ajuns iar, bagă 250 km/h. Trabantul îl ajunge din nou. În timpul acela, șoferul Trabantului deschide geamul, îi bate celuilalt în geam și îl întreabă: “Nu știi cum se bagă în a-2-a?”

Adaugă un comentariu

Articole similare