Geneva 2017: Mitsubishi a relansat numele Eclipse cu un SUV

Mitsubishi a prezentat noul Eclipse Cross în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul producătorului nipon vine în completarea gamei și va fi poziționat între ASX și Outlander.

Noul Mitsubishi Eclipse Cross măsoară 4.405 mm lungime, 1.805 mm lățime și are o înălțime de 1.685 de mm. Ampatamentul este de 2.670 de mm, valoare bună, semn că toți pasagerii vor putea călători confortabil.

Din punct de vedere estetic, Mitsubishi Eclipse Cross vine cu o serie de elemente noi. Dacă zona frontală va putea fi recunoscută ușor (integrează celebrul Dynamic Shield), partea posterioară are un design ascuțit cu stopuri în formă de bumerang și cu un eleron discret pozționat pe hayon. Noul Mitsubishi Eclipse Cross nu se abate de la filozofia Shape of Inspiration, iar caroseria va putea fi acum vopsită într-o nouă culoare roșie.

Interiorul afișează un ecran central generos, dar și un Head-Up Display. Sistemul de infotainment este compatibil atât cu Apple CarPlay, cât și cu Android Auto. Mai mult decât atât, funcțiile sistemului multimedia vor putea fi controlate și prin intermediul unui touchpad.

Sub capotă, Mitsubishi Eclipse Cross va putea fi echipat fie cu un motor pe benzină, fie cu unul diesel. Fanii unităților pe benzină vor avea la dispoziție un propulsor de 1,5 litri turbo cuplat la o cutie de viteze CVT. Cei care preferă dieselul vor putea accesa un 2,2 litri cuplat la o cutie automată cu 8 trepte. Din toată această ecuație nu lipsește sistemul de tracțiune integrală și funcția Super All-wheel Control.

Adaugă un comentariu