2016 Geneva Live – Standul Volkswagen

Volkswagen a venit la Geneva cu noul concept T-Cross Breeze, dar și cu up! facelift. Totodată, nemții ne-au încântat și cu prototipul BUDD-E.

Conceptul Volkswagen T-Cross Breeze oferă o privire de ansamblu asupra unui viitor SUV de dimensiuni mici. Versiunea de serie ar urma să debuteze undeva până în 2020, iar la baza acesteia va sta platforma viitorului Polo.

Din punct de vedere estetic, T-Cross Breeze se face remarcat prin grila frontală de mari dimensiuni și prin forma blocurilor optice și a luminilor de zi. De asemenea, SUV-ul cabrio ar putea impresiona orice pasionat de sporturi extreme.

2016 geneva live volkswagen (8)

Sub capota lui Volkswagen T-Cross Breeze se află un motor pe benzină de 115 CP cuplat la o cutie DSG. Interiorul renunță complet la butoanele fizice, accesarea funcțiilor fiind realizată prin intermediul unor butoane tactile sau prin gesturi.

Așa cum vă spuneam și mai sus, tot la Geneva, am făcut cunoștință cu Volkswagen up! facelift.

2016 geneva live volkswagen (3)

Zona frontală a lui Volkswagen up! integrează acum un look nou grație modificării spoilerului și a blocurilor optice care acum folosesc lumini de zi cu LED. De asemenea, luminile de semnalizare au fost mutate în oglinzile laterale, iar zona din spate are acum un look nou datorită difuzorului restilizat.

Detalii complete despre Volkswagen up! facelift

Adaugă un comentariu