5 sfaturi pentru un test drive corect

Te gandesti sa iti achizitionezi o masina, iar test drive-ul acesteia ramane o parte foarte importanta in tot acest proces.

In articolul urmator va oferim cateva sfaturi despre ce trebuie sa tii cont atunci cand mergi la un test drive.

 

1. Mergi si testeaza toate modelele la care te gandesti ca ar putea deveni companionul tau in anii viitori

Asa cum este normal, dupa ce iti faci toate calculele vei avea pe lista mai multe modele care suna tentant. Cel mai bine este sa programezi teste cu toate aceste masini in aceeasi zi. Nu iti vei da seama de diferente daca te gandesti sa extinzi aceasta actiune pe mai multe zile. Discuta cu oamenii de vanzari si convinge-i sa iti puna la dispozitie modelul dorit atunci cand vrei tu.

 

2. Incearca sa tragi de timp

La scurt timp dupa ce te urci in masina, insotitorul va incepe sa-ti vorbeasca despre atuurile modelului respectiv. Oricat de dezvoltata ai avea atentia distributiva, vorbele acestuia vor ajunge sa te acapareze, motiv pentru care incearca sa tragi cat mai mult de timp. Cu cat petreci minute in plus cu modelul de test cu atat vei observa plusuri si minusuri care te vor ajuta in luarea unei decizii corecte.

 

3. Testeaza doar versiunea dorita

De cele mai multe ori se intampla ca in parcul auto sa nu existe versiunea dorita de tine. Inceraca pe cat posibil ca atunci cand faci un test sa te urci in masina pe care tu o doresti. Nu accepta un test cu alta motorizare, alt tip de cutie de viteze sau cu o echipare mult diferita de dorintele tale.

 

4. Verifica daca modelul ales se portiveste cu cerintele tale

Dupa ce te-ai urcat in masina de test, verifica daca aceasta se muleaza pe nevoile tale. Vezi daca poti sa-ti transporti copiii in siguranta, vezi daca si cainele tau poate calatori alaturi de tine.

 

5. Nu te grabi!

Dupa ce ai testat o masina, omul de vanzari cu siguranta va incepe o discutie despre viitoarele acte necesare pentru achizitie. Daca tu consideri ca ceva la modelul testat nu ti se potriveste, amana discutia si gandeste-te bine.

Adaugă un comentariu