Aston Martin Vanquish S, cântecul de lebădă al actualei generații

Aston Martin a prezentat noul Vanquish S în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul producătorului britanic vine cu ceva modificăti estetice, dar și cu îmbunătățiri tehnice interesante.

În dreptul designului notăm un pachet aerodinamic realizat din elemente din fibră de carbon. În plus, în partea posterioară observăm un difuzor regândit complet. Modificările de la nivelul habitaclului nu sunt majore, britanicii punând accentul pe noi tipuri de materiale.

Aston Martin Vanquish S – Motorizare

Sub capota lui Aston Martin Vanquish S se află motorul V12 de 5,9 litri care acum produce 588 CP, cu 13 CP mai mult. Creșterea performanței a fost posibilă prin integrarea unui sistem de admisie ceva mai eficient.

aston-martin-vanquish-s-10

Resursele motorului V12 sunt puse în valoare cu ajutorul unei transmisii Touchtronic III cu 8 trepte care vine și ea cu un update. Totodată, Aston Martin Vanquish S a primit ceva îmbunătățiri și în dreptul trenului de rulare.

Și toate aceste modificări pentru ca modelul britanic să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 3,5 secunde, cu 0,3 secunde mai rapid față de Vanquish.

Adaugă un comentariu