Audi A8 facelift modificat de ABT Sportsline

In urma cu cateva saptamani, tunerul german ABT Sportsline a prezentat un pachet exterior si de performanta pentru Audi S8. Astazi, nemtii vin cu o interpretare proprie asupra lui A8 facelift.

Modelul german a primit un modul electronic care coboara garda la sol cu 25 de mm, un set de praguri laterale modificate si tevi de esapement restilizate. De asemenea, ABT Sportsline ofera jante speciale cu diametrul cuprins intre 18 si 21 de inch disponibile in trei culori speciale: Gun Metal, Silver Bullet si Mystic Black.

In ceea ce priveste partea de performanta, Audi A8 facelift echipat cu motorul de 4,0 litri TFSI dezvolta acum 540 CP si 720 Nm. De asemenea, varianta disponibila cu motorul de 3,0 litri TDI a primit o crestere de la 258 CP la 300 CP, iar cuplul motor a fost majorat si el de la 580 Nm la 640 Nm.

Citeste si: Porsche Macan Turbo in viziunea TechArt

Asa cum era de asteptat, nemtii de la ABT Sportsline nu au neglijat nici versiunea de 4,2 litri TDI. In urma modificarilor operate de casa de tuning germana, puterea a crescut la 430 de cai, iar cuplul motor se cifreaza acum la 920 Nm.

Citeste si: Infuzie de putere pentru Maserati Ghibli din partea Novitec Tridente

Adaugă un comentariu