Autostrada București – Constanța sub asediul drumarilor. Pe tronsonul Lehliu – Fetești se circulă pe o bandă pe sens

Au demarat lucrările de reparații la autostrada A2 București – Constanța. Conform Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), lucrările se vor desfășura între localitățile Lehliu și Fetești, km 96 – km 117+500.

În urma acestor lucrări, traficul pe porțiunea de drum respectivă a fost restrâns la o singură bandă pe sens, iar viteza maximă a fost limitată la 60 km/h.

“CNAIR anunţă că se vor executa lucrări de întreţinere periodică (aşternere covoare asfaltice) pe autostrada A2, pe sectorul cuprins între km 96+000 – km 117+500, tronson Lehliu – Feteşti. Aceste lucrări vor implica restricţionarea traficului rutier prin devierea circulaţiei de pe o cale pe cealălaltă cale. De asemenea, pe sectoarele pe care circulaţia se va desfăşura temporar deviat alternativ (de pe un sens pe celălalt) viteza de deplasare a autovehiculelor este limitată la 60 km/h”, se arată în comunicatul de presă emis de CNAIR.

Conform oficialilor, lucrările costă 12 milioane de lei și ar trebui încheiate până pe 15 noiembrie. În acest caz, dacă ai drum pe A2 ai face bine să pleci ceva mai devreme dacă vrei să ajungi în timp la destinație.

Sursa | CNAIR

Adaugă un comentariu