Bentley Mulsanne Grand Limousine – Definiția luxului

Bentley s-a gândit să ne arate ce poate să facă divizia de personalizare Mulliner. Astfel, britanicii au adus Mulsanne Grand Limousine în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

După cum o sugerează și numele, avem în față o versiune ceva mai mare a lui Mulsanne. Și când spunem ceva mai mare ne referim la 1 metru în plus față de clasicul Mulsanne.

În zona din spate, pot călători nestingheriți patru pasageri (scaunele au fost poziționate față în față), iar elementele de finețe se află la tot pasul. Pasagerii pot folosi un sistem interior de comunicare pentru a discuta cu șoferul sau se pot bucura de măsuțele retractabile în timp ce lucrează. Totodată, pentru momentele de glorie, paharele de cristal și barul plin de băuturi reci sunt doar la o aruncătură de braț.

De asemenea, geamurile pot deveni transparente sau opace cu o simplă apăsare de buton. Și acestea sunt doar câteva dintre elementele pe care le poți regăsi pe Mulsanne Grand Limousine.

Din păcate, un singur om se va bucura de serviciile modelului, persoană a cărei identitate nu a fost făcută publică.

Cât despre exterior, Bentley a optat pentru o caroserie în două nuanțe. Din punct de vedere tehnic, motorul de 6,75 de litri nu a fost modificat. În schimb, suspensiile au fost recalibrate pentru și mai mult confort.

Adaugă un comentariu