BMW 2002 Hommage, conceptul care ne amintește de 2002 turbo

BMW a prezentat în cadrul Concursului de Eleganță de la Villa dEste conceptul 2002 Hommage, show car-ul menit să ne reamitească de celebrul 2002 turbo.

“Exact acum 50 de ani, gama 02 a reprezentat începutul unei ere de succes pentru BMW. Acest coupé compact este unul dintre automobilele care au transformat brandul în ceea ce este în prezent”, a declarat Adrian van Hooydonk, vicepreşedinte executiv BMW Group Design.

Din punct de vedere estetic, BMW 2002 Hommage prezintă elemente care ne duc cu gândul la 2002 turbo. Observăm blocurile optice, jantele, grila frontală și eleronul.

bmw 2002 hommage 2002 turbo (2)

“Designul atractiv al BMW 2002 Hommage foloseşte dinamica formelor pentru propria interpretare asupra a ceea ce reprezintă, după părerea mea, unul dintre automobilele emblematice din istoria BMW”, a afirmat Karim Habib, directorul de design automobile BMW.

Pentru că avem în față un show car, BMW 2002 Hommage folosește o serie de elemente de design moderne, dar și tehnologii de ultimă oră. Așa cum ați intuit, conceptul va rămâne în acest stadiu și va putea fi admirat și în cadrul altor evenimente de profil.

Adaugă un comentariu