BMW Compact Sedan Concept prefigurează viitorea berlină compactă

BMW a expus noul Compact Sedan Concept în cadrul Salonul Auto de la Guangzhou. După cum probabil ați și anticipat, prototipul constructorului german prefigurează o viitoare berlină compactă menită să ducă un duel crâncen cu Audi A3 Sedan.

Din punct de vedere estetic, BMW Compact Sedan Concept nu se depărtează de la filozofia clasică a nemților. Vedem aceași grilă tradițională cu ceva elemente ușor modificate, blocuri optice cu LED și o serie de prize de aer îmbunătățite. Zona posterioară este dominată de stopurile de dimensiuni generoase și de difuzorul de aer integrat.

bmw compact sedan concept (18)

La interior, BMW Compact Sedan Concept integreză sistemul de infotainment tradițional, iar look-ul este completat de un head-up display și de un set de scaune acoperite cu piele Nappa.

Viitoarea versiune de serie a lui BMW Compact Sedan Concept va avea la bază platforma UKL și va oferi tracțiune pe puntea față. Gama de motorizări va fi preluată de la frații de platformă, iar tracțiunea integrală va fi oferită pe unitățile cu puteri ridicate.

Adaugă un comentariu