BMW i3 îmbracă hainele Poliției Capitalei

Timp de o lună, Poliția Capitalei va patrula alături de un BMW i3. Este primul automobil electric care a îmbrăcat hainele poliției din Capitală. Poliția din Anglia, Austria, Elveția, Germania, Italia, dar și departamentul de poliție din Los Angeles folosesc electrice BMW.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a acceptat cu brațele deschise propunerea, iar vehiculul va putea fi admirat pe străzile din Capitală. Acest BMW i3 a fost echipat cu toate sistemele necesare pentru realizarea misiunilor de patrulare.

bmw i3 politia capitalei (1)

După cum deja știți, BMW i3 oferă o putere de 170 CP, iar autonomia estimată la o utilziare zilinică este de 200 kilometri. Vehiculul care va intra în subordinea Poliției Capitalei va beneficia și de aportul unui motor cu combustie internă care funcționează pe post de generator.

BMW i3 este un automobil tot mai utilizat în flotele de poliție din întreaga lume. Cea mai importantă achiziție de acest gen a venit din partea municipalității orașului Los Angeles. LAPD a cumpărat 100 de exemplare i3, tot în urma unui program de teste.

Foto :  Tudor Cucu

Adaugă un comentariu