BMW M3 30 Jahre – Ediție aniversară de 30 de ani

În această vară, BMW M3, sedanul de performanță al producătorului german, împlinește 30 de ani de la apriție. Pentru a sărbători cum se cuvine frumoasa vârstă, bavarezii au lansat o versiune aniversară, denumită “30 Jahre”.

Ediția specială va fi produsă în 500 de exemplare și vine cu o serie de elemente noi. Pentru început, BMW M3 30 Jahre are o caroserie vopsită în culoarea Macao Blue, nuanță care și-a făcut debutul în gama de culori ca opțiune specială pentru prima generație a lui M3. Tot la exterior, ediția specială a primit pachetul BMW Individual High Gloss Shadow Line.

De asemenea, M3 30 Jahre vine echipat cu pachetul Competițion. Acesta propune o creștere de 19 CP, unitatea oferind un total de 450 CP. De asemenea, modelul integrează și suspensia adaptivă M alături de arcuri, amortizoare și bare stabilizatoare noi.

2016 bmw m3 30 jahre (9)

 

În urma acestor modificări, M3 30 Jahre promite o creștere importantă a performanțelor dinamice. Acestea fiind zise, noua ediție specială a lui M3 accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,0 secunde (transmisie M).

Interiorul se laudă cu scaunele sport M, iar logo-ul M3 30 Jahre poate fi regăsit pe pragurile ușilor. Inscripţia “30 Years M3 1/500” de pe banda decorativă din fibră de carbon, aflată pe panoul de instrumente, este un indiciu al caracterului exclusivist al modelului.

Adaugă un comentariu