BMW Seria 2 Active Tourer pleaca de la 27.776 de euro in Romania

BMW Romania a publicat astazi preturile noului Seria 2 Active Tourer. Primul model cu tractiune fata din istoria germanilor are un pret de pornire de 27.776 de euro cu TVA inclus.

Pentru suma acesta, clientii vor primi versiunea 218i Active Tourer ce dispune de un motor pe benzina de 1,5 litri cu trei clindri capabil sa produca 136 CP. In dreptul consumului de carburant, producatorul ne anunta ca 218i Active Tourer va avea nevoie de 4,9 litri de combustibil pentru a parcurge 100 de kilometri in regim mixt.

Cea de-a doua varianta disponibila va fi 225i Active Tourer. Aceasta vine alaturi de motorul de 2,0 litri ce dezvolta 231 de cai. Pretul pentru versiunea de baza a lui 225i Active Tourer este de 37.324 de euro cu TVA inclus.

bmw seria 2 active tourer

Fanii motoarelor diesel vor putea comanda versiunea 218d Active Tourer. Aceasta ofera 150 CP si se lauda cu un consum mixt de doar 4,1 litri la suta de kilometri. Pretul de baza pentru aceasta versiune va fi de 30.628 de euro cu TVA inclus.

“Seria 2 Active Tourer este un model deosebit de important pentru marca. La nivel global, studiile companiei au aratat ca segmentul compact premium are cel mai mare potential de crestere pe termen mediu. In acelasi timp, noul model are potentialul sa deschida BMW catre un grup absolut nou de clienti, cu impact pozitiv pentru toata gama de modele a marcii”, spune Cristian Visan, sales manager BMW Group Romania.