BMW Seria 4 facelift – Modificări minore pentru toate versiunile

BMW Seria 4 nu a scăpat nici el de bisturiul designerilor. Așa se face că nemții ne prezintă un Seria 4 facelift cu modificări ce se aplică pe toate versiunile de caroserie (BMW Seria 4, BMW Seria 4 Cabrio și BMW Seria 4 Gran Coupe, M4 și M4 Coupe).

Zona frontală a lui BMW Seria 4 facelift primește blocuri optice cu tehnologie full-LED, proiectoare de ceață restilizate și prize de aer modificate. În zona posterioară vedem câteva îmbunătățiri minore în zona stopurilor și a spoilerului. Tot pentru exterior, BMW a pregătit două nunațe noi de caroserie, dar și jante modificate cu dimensiuni cuprinse între 18 și 19 inchi.

Interiorul lui BMW Seria 4 afișează un volan ușor restilizat, o consolă centrală mărginită de un plastic negru-lucios și tapițerie în nuanțe noi. De asemenea, sistemul de navigație a fost inspirat de cel de pe Seria 5, iar bordul a devenit complet digitial.

În ceea ce privește motorizările, BMW nu a anunțat nicio modificare pentru gama lui Seria 4. Astfel, clienții se vor putea delecta cu trei motoare pe benzină cu puteri care variază de la 184 CP la 326 CP și cu alte trei unități diesel cu puteri cuprinse între 190 CP și 313 CP. La toate aceste motorizări trebuie adăugat dieselul de 150 CP de pe Seria 4 Gran Coupe și unitatea de pe M4.