Brabus Business Lounge Concept – Sala de conferinte pe patru roti

Tunerul Brabus a expus in cadrul Salonului Auto de la Moscova noul concept Business Lounge.

Produsul nemtilor are la baza un Mercedes-Benz Sprinter al carui interior a fost dus catre noi ere. Pentru inceput, cabina soferului a fost delimitata cu ajutorul unui perete despartitor de restul habitaclului.

Odata intrati in noul Brabus Business Lounge, veti fi uimiti. Tunerul german a pregatit patru scaune speciale pozitionate fata in fata si care integreaza functii de masaj, incalzire si ventilatie. Al treilea rand de scaune este pozitionat cu fata catre bordul masinii, dar in caz de nevoie, acestea pot fi demontate. Pe suprafata scaunelor gasim cea mai buna piele pe care Brabus o are la dispozitie, iar miscarea acestora nu este ingradita pe nicio axa.

brabus business lounge (6)

Citeste si: Mercedes-Benz Marco Polo – Sau cum viata la rulota devine lux

Pentru ca “sala de conferinte” sa arate cat mai natural, Brabus a pus pe podea lemn de cea mai buna calitate. Dar surprizele abia acum incept. Geamurile exterioare au tenta, iar la interior, nu mai putin de opt perdelute vin pentru a crea o atmosfera intima. Plafonul integreaza un display LCD de dimensiuni generoase capabil sa simuleze 12 animatii speciale.

Noul Brabus Business Lounge Concept vine cu opt porturi USB 3.0, trei prize de 220V, un frigider, un aparat de cafea si patru masute individuale. Comanda fiecarui accesoriu electronic este realizata cu ajutorul sistemului Brabus Touch Control Panels care ruleaza pe fiecare ecran de cinci inch instalat in scaunele centrale.

brabus business lounge (7)

Citeste si: Mercedes-Benz Clasa C modificat de Brabus

Asa cum era de asteptat, sistemul Media Center poate integra orice tip de gadget modern, indiferent de sistemul de operare utilizat. Atunci cand vine vorba de prezentarea graficelor, Brabus vine cu un ecran de 42 de inch Full HD tip LCD, iar sunetul a fost conceput special si promite o putere de 1.200 watt.

La nivel exterior, Brabus Business Lounge Concept vine cu un spoiler sport, cu lumini diurne de tip LED si cu doua tevi de esapament speciale. Jantele au fost inlocuite cu unele Brabus Monoblock de 18 inch, iar anvelopele standard sunt oferite de Continental.

Citeste si: Cel mai scump Mercedes – Clasa S Pullman, un milion de euro

Adaugă un comentariu