Top 5 Cabriolete pentru fete. Modele pe care ti le poti cumpara chiar tu!

Cabriolete pentru fete – ar putea suna un refren foarte cunoscut. Iata un Top 5 al celor mai apreciate, dar si accesibile cabriolete de pe piata romaneasca.

E adevarat, iarna inca isi arata dintii, dar nici primavara nu e departe. Iar pentru vara, fetelor, aveti nevoie de un cabriolet. Neaparat! Asa ca e bine sa va pregatiti din vreme lista pentru iepuras (eu as zice sa incepeti, totusi, cu 8 martie) pentru a va putea plimba la vara intr-unul dintre cele mai dorite cabriolete ale momentului. Noi am intocmit o lista preliminara, pentru a va usura alegerea. Iata modelele pe care trebuie sa le aveti in vedere.

 

Fiat 500 Cabrio

Cabriolete Fiat 500 Cabriolet

Micul 500 a fost intotdeauna febletea fetelor, asa ca nu e de mirare ca regasim acset cabriolet pe prima pozitie. Este si cel mai accesibil, putand fi luat acasa pentru numai 14.850 de euro – aproape ca Fiat vi-l face cadou. Cu designul retro si acoperisul escamotabil, e garantat ca veti intoarce toate capetele cand veti cobori din el. Ca motorizari aveti la alegere motorul de 1,2 litri/69 CP sau, pentru ceva bani in plus, motorul turbo TwinAir de 0,9 litri, in versiouni de 80 CP, respectiv 105 CP. Un motor plin de personalitate, va garantam, chiar daca are numai doi cilindri.

 

Peugeot 207 CC

Cabriolete Peugeot 207 CC

Nu e fata sa nu-si doreasca aceasta masina. Desigur, pe culoarea rosie (scuze, n-am gasit o fotografie adecvata). Chiar daca modelul apartine generatiei trecute, va asiguram ca are tot ce-i trebuie pentru a face placuta asteptarea viitoarei generatii. Atu: il puteti cumpara chiar acum. Acoperisul rigid asigura un confort termic foarte bun iarna, factorul wow este la cote inalte. Doua motorizari sunt disponibile – 1.6 VTi/120 CP si 1.6 THP/155 CP, in timp ce preturile pleaca de la 19.768 de euro.

 

Opel Cascada

Cabriolete Opel Cascada

Nu e doar un Astra cabriolet, iar Opel vrea sa intelegeti clar asta, schimbandu-i numele in Cascada. Cu siguranta veti iesi in evidenta cu acest cabriolet, mai ales ca, fiind lansat recent pe piata, nu e foarte cunoscut. Acoperisul este din panza, care revine din nou la moda dupa ce producatorii (si clientii, probabil) s-au plictisit de hard-topuri. Oferta de motorizari este bogata, cu patru motoare turbo pe benzina (puteri de la 120 CP la 200 CP) si doua diesel (165 CP si 190 CP). Preturile pornesc de la 25.405 euro.

 

Peugeot 308 CC

Cabriolete Peugeot 308 CC

Cu o suplimentare de buget, va permiteti deja fratele mai mare si mai modern al lui 207 CC, denumit, destul de logic, 308 CC. Acelasi principiu de functionare – acoperis rigid escamotabil, acelasi efect asupra barbatilor, dar cu un plus de rafinament. Si de putere, pentru ca cel mai mic motor este 1.6 THP de 155 CP. Iar pentru ca ati fost cuminti, acum puteti alege chiar si un motor diesel, de 163 CP. Upgrade-ul nu este chiar ieftin, pentru ca 308 CC pleaca de la 28.739 de euro (pentru diesel mai puneti 1.000 de euro).

 

Volkswagen EOS

Cabriolete VW EOS

EOS este un veteran al segmentului, fiind lansat in 2006, dar a beneficiat de o actualizare in 2011. Nu e de mirare, asadar, ca are un acoperis rigid, dara asta ar putea fi un avantaj pe drumurile noastre, unde vremea este rece iar conationalii, imprevizibili. Dispune de o gama larga de echipamente suplimentare care pot fi selectate daca va place sa va jucati cu configuratorul, dar trebuie un ochi vigilent pentru a nu da peste cap bugetul familiei. Mai bine apelati si la bugetul bunicilor. 3 motoare TSI pe benzina (122 CP – 210 CP) si un diesel TDI de 140 CP va stau la dispozitie, preturile pornesc de la 27.437 de euro.

Adaugă un comentariu