Cinci paşi de care nu trebuie sa uiţi atunci când vrei să-ţi vinzi maşina

Vrei să scapi’ de maşina veche şi nu ştii cum să ai parte de o tranzacţie de succes. Iată câţiva paşi pe care nu trebuie să-i rataţi!

A trecut ceva vreme de când ţi-ai cumpărat maşina, iar acum vrei ceva mai bun. Dar pentru început trebuie să scapi’ de vechiul companion, iar banii pe care îi poţi obţine variază destul de mult în funcţie de modul în care îţi prezinţi exponatul.

Dacă te grăbeşti să pui anunţul de vânare, iar maşina nu arată ca dulciurile de pe raftul unui magazin s-ar putea să pierzi bani buni. În continuare, vă punem la dispoziţie o serie de sfaturi despre cum sa-ţi vinzi maşina mai uşor şi la un preţ cât mai bun.

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

INCREDIBIL! Cum face MIRCEA BADEA când e oprit de poliție! VIDEO    

Mașina de doar 2500 de euro CARE MERITĂ CUMPĂRATĂ!

Pregăteşte maşina

Nimic nu contează mai mult ca prima impresie. Acelaşi lucru se întâmplă şi atunci când vinzi o maşină, motiv pentru care înainte de toate trebuie să o faci să arate cât mai bine. Prima oprire va fi la o spălătorie bună capabilă să puna în valoare fiecare strop de vopsea şi fiecare cusătură de la interior. Nu uita nici de torpedo, locul unde clienţii cei mai tipicari vor căuta încă de la primele atingeri. De asemenea, trebuie să ţii cont că procesul de vânzare se poate întinde pe mai multe săptămâni, iar posibilii clienţi îţi pot face vizite rapide, motiv pentru care curăţenia trebuie întreţinută.

spalat masina

Fă-i poze!

O fotografie face cât o mie de cuvinte, spune o veche zicală. Acelaşi dicton se aplică şi în cazul vânzării unei maşini. Pe internet vei găsi multe anunţuri cu maşini, dar foarte puţine vor avea fotografii executate corect. Alege un loc neutru, o vreme potrivită şi foloseşte-te foarte mult de lumina zilei. Nu uita să fotografiezi accesoriile speciale, dar şi defectele.

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! “Vrei să mă dau jos la tine?”

sedinta foto

Stabileşte preţul corect

Înainte să pui anunţul de vânzare stabileşte preţul maşinii, dar încearcă pe cât poţi să nu fii prea lacom. Multe vânzări au eşuat din această cauză. Pentru a avea o idee asupra preţului poţi verifica anunţurile concurenţei pe website-urile de profil.

 

Adaugă anunţul

În România găseşti foarte multe site-uri pe care poţi adăuga anunţul tău de vânzare. În general, în 10 minute totul este gata. Nu uita să scrii corect, să aminteşti de toate dotările care contează, dar şi de posibile defecte.

Motorina se scumpeşte de la o zi la alta, dar uite ce urmează

Martorii de bord – Peste 60 de semne explicate

Știi ce simbolizează dungile acestea de pe anvelope?

E gata! Chinezii au inaugurat tunelul rutier aflat la cea mai mare altitudine | VIDEO

Vânzarea

Preţul trebuie să fie un pic mai mare pentru a lăsa loc de negocieri. Nu îţi pierde cumpătul cu posibilii clienţi şi nu te enerva dacă primul venit nu a cumpărat. În cazul în care maşina ta nu a fost achiziţionată într-o lună, mai umblă puţin la preţ. Vei avea surprize plăcute.

vanzarea

Foto | TheCarConnection | joshfassbind | examiner

Adaugă un comentariu