Citroen C6 și E-Elysee au ajuns la Beijing

Citroen nu putea rata Salonul Auto de la Beijing, iar francezii au făcut o figură frumoasă. Citroen a readus pe piață modelul C6 (disponibil doar pentru piața din China), dar și un C-Elysee într-o versiune electric (denumit E-Elysee).

Citroen a decis la finalul lui 2012 să scoată de pe linia de producție modelul C6. Acum, nava-amiral a francezilor revine în haine noi. Modelul este o versiune a lui Dongfeng Fengshen A9 și oferă un look mult mai cizelat, dar și un interior ceva mai luxos.

citroen c6 beijing (1)

Noul Citroen C6 are la bază platforma EMP2 și va avea o lungime de mai mare de 5 metri. Interiorul integrează un panou de bord complet digital și un sistem de infotainment care comunică cu pasagerii prin intermediul unui ecran de dimensiuni generoase. Totodată, vedem și o serie de accesorii din lemn, dar și o tapițerie din piele. Pentru moment, nu avem informații cu privire la motorizări.

Citroen E-Elysee – Detalii

Citroen C-Elysee are ceva succes în China, motiv pentru care francezii vin cu versiunea electric, E-Elysee. Sub capota francezului se află acum un motor electric susținut de un set de baterii litiu-ion.

citroen e-elysee beijing 2016

Conform zvonurilor, autonomia lui E-Elysee este de 250 de kilometri, iar reîncărcarea bateriilor la o priză convențională durează 6 ore și jumătate.

Adaugă un comentariu