Oficialii CNADNR anunță că vor introduce noi separatoare din beton pe drumurile naționale

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunțat că începând cu luna iunie 2016 vor demara lucrările de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton pe DN 1.

Acordul-cadru a fost semnat pe 22.04.2016 și are ca obiect Achiziţia şi transportul parapetelor rigide prefabricate din beton” aferente drumurilor naţionale şi autostrăzilor din administrarea companiei.

După semnarea acestui acord cadru, CNADNR a demarat formalitățile necesare emiterii către furnizor a primei comenzi de parapet rigid prefabricat din beton. Această comandă este necesară pentru montarea parapetelor pe 5 km de drum național, și anume pe DN 1, sectorul Pasaj Băneasa – Pasaj Otopeni, peste Centura București. Întregul contract este pentru 192 km de drumuri naționale aflate în administrarea companiei.

Menționăm că CNADNR a început organizarea pentru începerea lucrărilor pregătitoare necesare instalării parapetelor rigide prefabricate din beton pentru separarea sensurilor de circulaţie pe sectoarele
cu 4 benzi, pentru protejarea participanţilor la traficul rutier de a nu părăsi platforma drumului.

După cum deja știți, joi seara a avut loc un accident în zona Pasajului Băneasa în care o persoană și-a pierdut viața, iar alte două au fost rănite.

Via | CNADNR

Adaugă un comentariu