Dacia: Cutia robotizată Easy-R este disponibilă și pe diesel + Geneva Live

Dacia a anunțat la Geneva că va oferi cutia de viteze robotizată Easy-R și în combinație cu motorizarea diesel dCi de 90 CP.

Easy-R a fost lansată la sfârșitul anului trecut în combinație cu motorul TCe 90. Prima cutie automatizată de la Dacia va putea fi comandată în curând și împreună cu motorizarea diesel de 90 CP. Dacă versiunea pentru benzină dispunea de 5 trepte, cea pentru motorizarea diesel are 6 trepte, prețul acesteia rămânând însă același: 600 de euro. Aceasta va putea fi specificată pe modelele Dacia Logan, Sandero, Sandero Stepway și Logan MCV. Caracteristicile de consum și performanțele dinamice sunt echivalente cu cele de la cutia manuală.

Între alte noutăți anunțate de Dacia la Geneva se numără o gamă de serii limitate, care vor intra în producție în perioada următoare pe modelele Duster, Sandero, Logan, Logan MCV, Dokker și Lodgy pe unele piețe europene, nu însă și în România. Exponentul acestei serii de modele este Duster Essential, care va fi comercializat în Elveția. Caracteristice sunt vopseaua Tourmaline Brown, jantele specifice și un nivel de dotări care subliniază confortul fără a compromite prețul accesibil.

Adaugă un comentariu