Dacia Logan MCV Stepway va debuta la Geneva – Primele poze oficiale

Dacia Logan MCV Stepway va fi prezentată oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile la începutul lunii martie. Așa cum probabil vă așteptați, modelul producătorului de la Mioveni calcă pe urmele fraților din gama Stepway și promite un look ceva mai bărbătesc.

Aspectul robust al lui Dacia Logan MCV Stepway este subliniat de garda la sol mai mare cu 50 de mm față de versiunea din care derivă. De asemenea, Dacia Logan MCV Stepway oferă protecții laterale noi, ornamente amplasate în zona inferioară a barelor de protecție și un calandru modificat.

Citește și: Tratamentul Stepway – Dacia Lodgy și Dokker Stepway

După cum intuiți, interiorul va fi garnisit cu elemente pe care deja le știți din gama Stepway. Tot în cadrul Salonului Auto de la Geneva, Dacia va prezenta o serie limitată, disponibilă pe toată gama Stepway, precum și pe Duster. Numele acestei serii limitate va fi diferit în funcție de țară.

În prezent, Logan MCV este produs atât la uzina de la Mioveni, cât și în cadrul facilității din Tanger, Maroc. Cu detalii finale despre versiunea Logan MCV Stepway vom reveni după debutul din cadrul evenimentului elvețian.

Citește și: Dacia Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway vor fi disponibile cu transmisia automatizată Easy-R

Dacia Logan MCV – Video

Dacia Sandero Stepway – Video