Daimler aduce la Pebble Beach un Mercedes-Maybach coupe – Update

Update: După ce ne-am delectat cu o nouă imagine teaser cu viitorul concept pregătit de Daimler, acum a venit rândul unui clip video. De această dată, nemții ne dezvăluie și numele vehiculului cu care vor defila în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Vorbim despre Vision Mercedes-Maybach 6 (numărul reprezintă lungimea), iar mai jos poți urmări câteva cadre digitale cu acesta. Și încă ceva: are portiere gullwing.


16.08.2016

Update: Pentru a mai pune ceva cărbuni pe foc, oficialii Daimler au mai pregătit o imagine teaser cu viitorul Mercedes-Maybach coupe. Nici de această dată nemții nu ne anunță numele modelului, însă nu mai avem mult de așteptat. În 5 zile debutează Concursul de Eleganță de la Pebble Beach, iar nemții sunt la datorie. Nu știm cum sunteți voi, dar noi abia așteptăm să vedem acest coupe care poartă sigla Mercedes-Maybach.

mercedes-maybach


11.08.2016

Încă nu știm cum să ne stăpânim emoțiile după anunțul făcut de Mercedes-Benz pe contul de Facebook. Germanii au publicat o fotografie cu un viitor Mercedes-Maybach coupe. Modelul încă nu a primit un nume, dar știm că va fi prezentat în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach.

Modelul germanilor are o capotă extrem de lungă, un plafon sculptat sub forma unei picături de apă și o zonă posterioară frumos arcuită și spectaculoasă. Aproximativ 6 metri va măsura acest Mercedes-Maybach și promite să ofere doar elemente de top din “grădina” Daimler.

Arhitectura care stă la baza acestuia va fi cea de pe Mercedes-Maybach S600, iar restul elementelor folosite de nemți ar trebui să propulseze modelul într-un duel egal cu Rolls-Royce și Bentley.

Până la noi detalii, noi vom continua să privim fotografia publicată de germani.

Sursa foto

Adaugă un comentariu