De astăzi poți avea în casă sistemul audio Naim for Bentley

Am avut ocazia să ascult ceva piese în compania sistemului Naim for Bentley, iar de atunci mi-am cam schimbat părerea cu privire la sistemele audio. Sunt convins că există producători mai buni, dar eu am rămas impresionat de Naim for Bentley.

Iar dacă ai de gând să-ți cumperi un sistem audio nou pentru casă, începând de astăzi, producătorul britanic Naim îți pune la dispoziție tehnologia pe care o produce pentru Bentley. Naim va oferi două sisteme pentru uz casnic: Naim for Bentley Mu-so și Mu-so Qb.

Ambele versiuni se conectează la internet și pot reda muzica de pe Tidal sau Spotify. De asemenea, există posibilitatea conectării prin Bluetooth, USB sau cabluri auxiliare. Mu-so oferă 300 wați, iar Mu-so Qb promite 450 de wați. Totodată, ambele versiuni vin cu un logo iluminat care pulsează în momentul redării melodiilor.

Și acum să ajungem și la partea interesantă: prețul. Pentru sistemul Naim for Bentley Mu-so, producătorul britanic cere 750 de lire (838 de euro), în timp ce pentru versiunea Mu-so Qb vei avea de scos din buzunar 1.195 de lire (1.336 de euro).

Via | Motor1

Adaugă un comentariu