Detalii noi despre viitoarea generație Nissan GT-R

Nissan a expus faceliftul actualei generații GT-R în cadrul Salonului Auto de la New York din luna martie a anului curent. Deși a trecut foarte puțin timp de atunci, au apărut o serie de detalii cu privire la viitoarea generație GT-R.

Zvonurile apărute în urmă cu ceva timp spuneau că viitorul GT-R va trece de partea eco a industriei și va folosi un sistem de propulsie hibrid. Iar conform declarației lui Shiro Nakamura, sefului de creație Nissan, lucrurile par să se adeverească.

“Electrificarea este aproape inevitabilă pentru orice model. Dacă viitoarea generație Nissan GT-R va avea o formă sau alta de electrificare, nimeni nu va fi surprins la acel moment”, a declarat Shiro Nakamura.

“Din punctul meu de vedere, Nissan GT-R nu arată încă bătrân și asta pentru că nu este infuențat de niciun alt model. Este dificil să redesenăm această mașină, dar vom începe de acum. Cred că putem obține proporții mai bune (lățime, înălțime). Tot ce vom modifica o să contribuie la o performanță mai bună și la o aerodinamică sporită”, a declarat același Shiro Nakamura.

Nissan GT-R facelift

Via | Autonews

Adaugă un comentariu