La un pas de dezastru: un Mercedes trece prin zidul unei parcări, la etajul șapte

Un american a fost la un pas de dezastru în timpul unor manevre într-o parcare supraetajată din Tulsa, Oklahoma (SUA). Mașina lui a trecut prin zidul parcării, fiind la un pas să se prăbușească pe trotuarul de lângă clădire, șapte etaje mai jos.

Fotografiile din ciclul „Its a woman care au împânzit netul sunt bătute lejer de realitatea cotidiană, care dovedește că sexul sau culoarea păruilui sunt irelevante. Mai mult decât atât, această întâmplare spulberă nu numai mitul neîndemânării femeii blonde la volan, ci și pe cel al responsabilității care crește direct proporțional cu vârsta.

Personaj principal al acestei întâmplări incredibile este un bătrânel de 67 de ani din Oklahoma (Statele Unite). Acesta și-a prins piciorul între pedala de frână și cea de accelerație în timp ce manevra într-o parcare supraetajată din Tulsa. Mercedesul său Clasa C a izbit zidul, prin care a trecut spre surpriza destul de neplăcută a trecătorilor aflați pe trotuar.

Din fericire pentru el, mașina a rămas blocată în zid, cu foarte puține urme ale incidentului pe caroseria albă. Nu la fel de norocoase au fost mașijnile parcate la baza clădirii, care au fost lovite de bucăți de zidărie. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în acest incident.

    Vali says:

    Da ce scula e Mercedesul ala, frateeee! A perforat zidul dar nu are nici macar vopseaua zgariata, darmite vreo adancitura pe toata partea din spate. E facut din Titanum masiv?

Adaugă un comentariu