Faceți cunoștință cu DS7 Crossback, primul SUV european al brandului francez

Acum câteva zile, DS a publicat un teaser video care anunța debutul primului SUV european al companiei. Acum, cărțile au fost date pe față, iar noi avem ocazia să vedem primele poze și să aflăm primele informații despre DS7 Crossback.

SUV-ul producătorului din Hexagon integrează o grilă tip cascadă de dimensiuni generoase. Blocurile optice cu LED sunt și ele agresive, iar luminile de zi au fost integrate în zona laterală a spoilerului. În partea din spate, stopurile au un design extrem de interesant și oferă o semnătură luminoasă unică.

Interior lui DS7 Crossback este unul excelent. 2 ecrane de 12 inchi integrează atât comenzile pentru climatizare, cât și interfața sistemului de infotainment. Mai zăbovim puțin în această zonă și vă spunem că SUV-ul francezilor integrează sistemul DS Connected Pilot, o tehnologie semi-autonomă. Tot aici, amintim de camera video de noapte, DS Park Pilot și o suspensie care citește drumul pentru a oferi răspuns excelent.

DS7 Crossback – Gama de motorizări

Începem cu surpriza pregătită de francezi. DS7 Crossback o să fie disponibil cu un sistem de propulsie de tip plug-in hybrid. Acesta promite 300 CP dintr-un propulsor pe benzină și două motoare electrice, o cutie automată cu opt trepte și autonomie în modul electric de până la 60 de kilometri. Bateria măsoară 13 kWh și poate fi încărcată de la o priză normală în patru ore și jumătate sau în 2 ore și jumătate, dacă se folosește o rețea mai puternică.

Fanii motoarelor pe benzină vor avea la dispoziție unități de 130 CP, 180 CP și 225 CP, cuplate fie la o cutie manuală cu șase trepte, fie la una automată cu opt rapoarte. Iubitorii motoarelor diesel vor avea la dispoziție unitățile BlueHDI 130 și BlueHDI 180.

Adaugă un comentariu