Faraday Future – Primele imagini teaser care anunță un model electric

Faraday Future este un start-up care a devenit cunoscut în momentul în care au prezentat conceptul FFZero1. Supercarul electric dezvolta 1.000 CP și putea accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 3 secunde.

În momentul prezentării lui FFZero1, oficialii Faraday Future au anunțat că în scurt timp vor lansa un model de serie bazat pe tehnologia dezvoltată pentru acest supercar.

Dar oficialii Faraday Future au anunțat că primul lor model de serie nu o să fie unul sportiv, ci un SUV care să se dueleze cu Tesla Model X. Pentru a ne convinge de intențiile lor, oficialii start-upului au publicat două imagini teaser cu viitorul model.

faraday-future-2

În prima dintre acestea facem cunoștință cu zona frontală care beneficiază de blocuri optice cu LED care sunt montatea pe toată bara frontală. De asemenea, grila este una neconvențională, iar logo-ul companiei a fost așezat la loc de cinste.

În cea de-a doua imagine, Faraday Future ne arată senzorul LiDAR mobil. Primul model de serie Faraday Future va fi lansat pe 3 ianuarie cu ocazia Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas.

Adaugă un comentariu