Ferrari 488 GTB modificat de Novitec

Motorul Ferrari V8 de 3,9 litri twin-turbo a primit câteva premii din partea juriului International Engine of the Year. După cum deja știți, unitatea face minuni pe noul 488 GTB, iar casa de tuning Novitec Rosso s-a gândit să ofere și mai multă performanță din motorul conceput de Ferrari.

În urma unor modificări destul de consistente, unitatea V8 produce acum 772 CP și 892 Nm, resurse care îi permit lui Ferrari 488 GTB să accelereze de la 0 la 100 km/h în 2,8 secunde, cu 0,2 secunde mai bine față de versiunea de serie. De asemenea, viteza maximă a crescut de la 330 km/h la 342 km/h.

2016 ferrari 488 gtb novitec rosso (2)

Iar pentru ca tacâmul să fie complet, Novitec Rosso a pregătit și un kit de caroserie, dar și modificări de interior. Exterior a primit spoilere mai agresive, prize de aer ceva mai generoase, praguri laterale revizuite și un eleron nou. Toate aceste elemente de caroserie sunt realizate din fibră de carbon. Din păcate, oficialii Novitec Rosso nu au oferit și imagini din interior, însă ne-au confirmat că au pregătit accesorii noi realizate din cele mai bune materiale pe care le dețin.

Adaugă un comentariu