Ferrari 812 Superfast – Ultimul mohican are 800 CP – Update video

În urmă cu doar o zi vă anunțam că Ferrari pregătește lansarea unui nou model. Ei bine, așteptarea a durat doar o zi pentru că oficialii din Maranello ne oferă primele imagini și primele detalii cu Ferrari 812 Superfast.

Conform italienilor, acesta este ultimul Ferrari care va mai miza pe serviciile motorului V12 aspirat natural de 6,5 litri. În urma unor modificări, propulsorul oferă 800 CP și 718 Nm.

Astfel, Ferrari 812 Superfast devine cel mai puternic model de serie din istoria italienilor, dar și cel mai rapid, întrucât accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în doar 2,9 secunde.

Resursele unității V12 sunt puse în valoare de o cutie automată cu șapte rapoarte.

În ceea ce privește partea estetică, italienii au modificat blocurile optice, zona frontală și au pus și ceva elemente aerodinamice active derivate din cele pe care le știm de pe F12tdf. La interior, italienii mizează pe scaune sport, pe un volan revizuit, dar și pe un instrumentar de bord îmbunătățit.

Debutul oficial va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile la începutul lunii martie.

Ferrari 812 Superfast – Video de prezentare

Adaugă un comentariu