Ford Fiesta – A opta generație vine cu patru versiuni

Ford a prezentat cea de-a opta generație Fiesta în cadrul evenimentului GoFurther desfășurat în Koln. În afara modificărilor estetice, noua generație Fiesta va fi disponibilă în patru versiuni: Titanium, ST-Line, Vignale ;i Fiesta Active (crossover).

Așa cum anticipam aseară după publicarea primei poze oficiale cu Fiesta, interiorul integrează un ecran de 8 inchi și sistemul de infotainment SYNC 3. În plus, Ovalul Albastru anunță și debutul sistemului audio premium B&O Play.

Tot în cadrul evenimentului de la Koln, Ford a anunțat că motorul EcoBoost de un litru va fi disponibil cu tehnologia de dezactivare a cilindrilor, mai exact a unui singur cilindru. Tehnologia poate dezactiva sau reactiva cilindrul în 14 milisecunde și a fost îmbinată cu un sistem de neutralizare a vibrațiilor.

O altă premieră anunțată la Koln constă în introducerea în gama Lego a modelelor Ford GT40 și Ford GT.

ford-gt-ford-gt40

 

Și pentru că Mustang a devenit un model extrem de iubit în Europa, Ovalul Albastru a pregătit două ediții speciale. Una se numește Black Shadow Edition, iar cealaltă a fost botezată Mustang Blue Edition. Cele două variante vin cu modificări estetice în dreptul caroseriei, cu jante de aliaj de 19 inchi și sunt echipate cu unitatea V8 de 5,0 litri.

ford-mustang-special-edition

Adaugă un comentariu