Ford lansează ediția specială GT 66 Heritage

Anul acesta este unul foarte important pentru Ford. Ovalul Albastru împlinește 50 de ani de la celebra victorie de la Le Mans. Se întâmpla în 1966 când trei exemplare Ford GT 40 au oprit dominația Ferrari.

De asemenea, Ford marchează și reîntoarcerea în anduranță cu noua generație GT. Iar pentru ca lucrurile să fie și mai interesante, anul acesta producătorul american s-a impus la Le Mans în cadrul clasei. Pentru a celebra toate aceste momente importante, Ford a pregătit ediția GT 66 Heritage.

ford GT 66 Heritage (3)

Conform oficialilor Ovalului Albastru, Ford GT 66 Heritage vine cu teme speciale atât pentru caroserie, cât și pentru interior. Culoarea Shadow Black poate fi comandată într-un finisaj mat sau metalic, iar nuanța este garnisită cu o serie de dungi racing și cu jante de 20 de inchi.

Habitaclul lui Ford GT 66 Heritage este asortat cu exteriorul prin tapițeria neagră. de asemenea, vedem elemente de fibră de carbon și accesorii vopsite într-un ton auriu.

Așa cum era de așteptat, Ford GT 66 Heritage va fi produs într-o ediție limitată. Numărul de exemplare nu este cunoscut.

Adaugă un comentariu