Ford Mustang Convertible facelift – Primele poze oficiale

Săptămâna trecută Ford a prezentat primele imagini și detalii cu viitorul Mustang Coupe facelift. Câteva zile mai târziu, oficialii Ovalului Albastru aduc în lumina reflectoarelor și viitorul Mustang Convertible facelift.

Din punct de vedere al designului, decapotabila nu aduce schimbări masive, îmbunătățirile fiind semnalate în zona frontală, dar și la linia aerodinamică. Totodată, Ford anunță trei culori noi pentru caroserie și 12 versiuni de jante. Din păcate, oficialii Ford nu au venit cu imagini cu interiorul, însă ne asigură că instrumentarul de bord digital de pe varianta coupe o să fie disponibil și pe Mustang Convertible facelift. Tot la interior, șoferii vor beneficia de o suită excelentă de sisteme de asistare și de siguranță.

Sub capota lui Ford Mustang Convertible facelift, clienții vor avea la dispoziție aceleași motorizări. Vorbim despre un 2,3 litri EcoBoost și un V8 de 5,0 litri destinat versiunii GT. Ambele unități vor putea fi cuplate la o cutie automată cu zece trepte. De asemenea, suspensia MagneRide o să fie și ea disponibilă pe lista de opționale.

Pentru început, Ford Mustang Coupe facelift și Mustang Convertible facelift vor fi disponibile în SUA începând cu a doua jumătate a anului.

Adaugă un comentariu