Ford Mustang este vedeta catalogului de Crăciun Neiman Marcus

Anul acesta, vedeta catalogului de Crăciun pus la dispoziție de Neiman Marcus este Ford Mustang. Ca în fiecare an, vehiculul oferit de Neiman Marcus va fi produs în doar 100 de unități și vine cu o serie de elemente exclusiviste.

Fordul Mustang dispune de o caroserie vopsită în mai multe nuanțe speciale, de jante de 20 de inchi și de o serie de accesorii din fibră de carbon. De asemenea, geamurile au fost înlocuite, grila frontală modificată, iar terminațiile sistemului de evacuare îmbunătățite.

La interior, Ford Mustang vine cu inscripții Neiman Marcus pe diverse accesorii, scaune tip racing dintr-un material ultra-ușor, covorașe speciale și praguri laterale iluminate.

Citește și: Ford Mustang este mașina sport cu cele mai bune vânzări în primul semestru al anului

Cât despre motorizare, Ford Mustang by Neiman Marcus promite unitatea V8 de 5,0 litri care acum produce 700 CP și peste 810 Nm. În plus, modelul Ovalului Albastru integrează și un sistem de tracțiune integrală. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 96 km/h are loc în 3,5 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 313 km/h.

Citește și: Ford Mustang – Întâlnire cu istoria

Ford Mustang by Neiman Marcus va fi disponibil doar în versiunea Convertible și va avea un preț de 95.000 de dolari. Lista de comenzi se deschide pe 13 octombrie, iar livrările debutează pe 1 martie.

Via | Neiman Marcus

Adaugă un comentariu