Ford nu poate ține pasul cu comenzile pentru noul Focus RS

Fix așa am putea descrie un succes comercial. Momentul acela când fabrica nu poate ține pasul cu comenzile pentru un model. Totuși, asta nu înseamnă că avem în față un lucru bun, întrucât mulți posibili clienți s-ar putea îndrepta către un alt model din cauza timpului de livrare ridicat.

Dar oficialii Ford au fost luați prin surprindere de succesul lui Focus RS. Gradul de încărcare al uzinei din Saarlouis a trecut de vârf, iar asta duce la un termen de livrare lung. Ba mai mult, constructorul de peste Ocean se vede nevoit să amâne livrarea mai multor comenzi.

Citește și: Ford Focus RS – Când rațiunea lasă loc pasiunii

Dar problemele nu se vor opri aici pentru uzina din Saarlouis se va închide în scurt timp pentru lucrări de mentenanță, iar angații se vor întoarce la lucru pe 15 august.

Noua generație Ford Focus folosește motorul de 2,3 litri EcoBoost care produce 350 CP și 440 Nm. Modelul este oferit alături de o cutie de viteze manuală cu șase trepte, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4,7 secunde. Viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 266 km/h.

Prețurile noului Ford Focus RS pentru țara noastră

Via | Motor1

Adaugă un comentariu