Formula 1 – Lewis Hamilton câștigă Marele Premiu al Ungariei și trece pe primul loc

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat se anunța unul cu mult spectacol pentru fanii Formula 1. Din păcate, circuitul de la Hungaroring nu a oferit trăirile necesare oricărui pasionat.

Nico Rosberg a plecat de pe prima poziție a grilei de start, însă după stingerea semaforului, acesta a căzut pentru câteva viraje până pe locul trei. În fruntea cursei s-a instalat Lewis Hamilot, urmat de Daniel Ricciardo. Rosberg a revenit și a reușit să câștige duelul pentru locul secund, iar în următoarele ture lucrurile s-au calmat. Hamilton, Rosberg și Ricciardo. Așa a arătat podiumul de pe Hungaroring după primele ture și așa avea să rămână până la final.

Toți piloții de la vârf au optat pentru strategii asemănătoare, lucru ce a dus la o cursă lipsită de spectacol. Singurul moment care a animat Marele Premiu al Ungariei a fost cel în care Kimi Raikkonen a tot încercat să treacă de tânărul Max Verstappen în duelul pentru locul 5.

În urma victoriei de la Hungaroring, Lewis Hamilton trece în fruntea clasamentului general cu un avans de 6 puncte în fața lui Nico Rosberg.

Foto | Mercedes-AMG

Adaugă un comentariu