Geneva 2017: Renault Captur facelift a fost vedeta francezilor la Geneva

Renault a prezentat Captur facelift în cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul producătorului din Hexagon a fost reproiectat pentru a se încadra în noua linie de design propusă de fratele său mai mare, Kadjar. Astfel, grila a fost redesenată, primind o nouă bandă cromată care se regăsește și pe alte modele crossover Renault. Bara de protecție include noi elemente de design care subliniază personalitatea aventurieră a modelului Captur.

Noul Captur este echipat, în funcție de versiuni, cu proiectoare full LED Pure Vision. Luminile de zi cu LED, în forma literei C, sunt integrate în bara de protecție inferioară. Luminile din spate sunt dotate cu aceeași semnătură, vizibilă atât noaptea cât și ziua. Tot pentru exterior, francezii au pregătit și trei nuanțe noi pentru caroserie (Desert Orange, Ocean Blue și Amethyst), dar și o culoare opțională pentru plafon (Mercury Silver).

La interior, Renault Captur facelift mizează pe materiale de o calitate mai bună și oferă panouri de uși restilizate, plafoniere cu LED și scaune ușor modificate în funcție de versiune.

Totodată, Renault va oferi pe Captur echiparea Initiale Paris. Aceasta promite materiale și mai bune, modificări pentru interior, sisteme de asistență de top și un sistem audio Bose. Lista de comenzi va fi deschisă începând cu vara aceasta.

Renault Captur facelift – Prezentare


Adaugă un comentariu