Geneva 2017: Toyota a prezentat noul Yaris GRMN

Toyota a expus noul Yaris GRMN în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Producătorul nipon a dezvoltat hothatch-ul de clasă mică împreună cu Gazoo Racing, echipa care în prezent se ocupă de Campionatul Mondial de Raliuri și nu numai.

Sub capota lui Toyota Yaris GRMN se află un motor de 1,8 litri care produce 210 CP. Resursele sunt manageriate de o cutie manuală cu șase trepte, iar conform oficialilor niponi, Yaris GRMN promite să ofere cel mai bun timp din clasă pentru 0 – 100 km/h și 80 – 120 km/h în treapta a patra.

Toyota Yaris GRMN a fost modificată considerabil pentru și mai multă dinamică, iar diferențialul cu alunecare limitată Torsen promite experiențe unice pe circuit. Arcurile suspensiei sunt mai scurte, iar amortizoarele sunt semnate de Sachs.

Sistemul de frânare folosește acum discuri ventilate cu etriere cu patru pistonașe pe față, iar acestea sunt ascunse cu ajutorul unor jante BBS de 17 inchi. Estetic, Toyota Yaris GRMN oferă un look mult mai sportiv și mai agresiv mulțumită modificărilor inspirate de Yaris WRC.

Interiorul lui Toyota Yaris GRMN se face remarcat prin scaunele sport, un volan îmbrăcat în piele și pedale din aluminiu. Pentru moment, oficialii Toyota nu au anunțat debutul pe piață și nici prețul lui Yaris GRMN.

Adaugă un comentariu