Hyundai i30 Wagon – Poze și detalii oficiale

Primele imagini și detalii cu noua generație Hyundai i30 Wagon au fost făcute publice. Modelul producătorului asiatic va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care va debuta pe 7 martie. 

Break-ul compact gândit de Hyundai vine cu un portbagaj de 602 litri, dar la nevoie acesta poate fi extins până la 1.650 de litri. Pentru a avea un punct de plecare, vă mai spunem că vechea generație avea un portbagaj de 528 de litri care putea fi extins până la 1.642 de litri.

Citește și: Hyundai i30 a ajuns în România – Lista de prețuri

În afara zonei posterioare diferită, break-ul mizează pe aceleași elemente de design pe care le știm de pe hatchback-ul i30. Ampatamentul rămâne la 2.650 de mm, iar lățimea se cifrează tot la 1.795 de mm.

În ceea ce privește gama de motorizări, aceasta va fi preluată integral de pe hatchback-ul din care derivă. În aceste condiții, Hyundai i30 Wagon va putea fi comandat cu motorul de 1,0 litri de 120 CP și cu cel de 1,4 litri de 140 CP. Cei care preferă dieselul au la dispoziție motorizarea 1.6 CRDi care va fi oferită în trei versiuni de putere (95 CP, 110 CP, 136 CP). Unitățile vor putea fi cuplate fie la o cutie de viteză manuală cu șase trepte, fie la una automată cu șapte rapoarte.

Citește și: Hyundai i30 a debutat oficial. Galerie foto și detalii

Adaugă un comentariu