Jaguar F-Type SVR Coupe și Cabrio – Poze și detalii oficiale

Jaguar a publicat prima galerie foto completă și primele detalii despre noile F-Type SVR Coupe și Cabrio. Versiunea de performanță a modelului britanic va fi expusă în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile la începutul lunii martie.

Din punct de vedere estetic, Jaguar F-Type SVR primește spoilere modificate, prize de aer ceva mai generoase plus panouri noi sub podea pentru optimizarea fluxului de aer. Zona posterioară se remarcă prin difuzorul de aer nou și prin eleronul acționat electric. În cazul versiunii cabrio acesta intervine la 96 km/h, în timp ce pe varianta coupe se activează la peste 112 km/h.

Jaguar F-Type SVR – Motorizare

Sub capota lui Jaguar F-Type SVR se află motorul V8 de 5,0 litri care produce 575 CP și 700 Nm. Resursele acestuia sunt manageriate de transmisia Quickshift care promite performanțe sporite. În versiunea cu tracțiune integrală, Jaguar F-Type SVR promite să accelereze de la 0 la 100 km/h în puțin peste 3,5 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 320 km/h (313 km/h pentru versiunea decapotabilă).

Pentru un plus de sportivitate, inginerii britanici au lucrat puțin și la sistemul de evacuare.

Adaugă un comentariu