Jeep J8, vehiculul militar american, ar putea fi fabricat în România

Grupul FCA (Fiat-Chrysler Automobiles) pare că vrea să-și extindă activitățile în România. Nu vă gândiți că în scurt timp pe meleaguri miritice se va produce micuțul 500 și noul Tipo pentru că avem în față o propunere ceva mai interesantă. Grupul FCA a demarat procesul de negociere cu Uzina Mecanică din București în vederea dezvoltării unui parteneriat pentru asamblarea vehiculului militar Jeep J8.

În acest moment nu sunt cunoscute detaliile acestui parteneriat, însă Toader Ulise, directorul Uzinei Mecanice București este încrezător și crede că Jeep J8 va fi asamblat în România.

“Suntem la primul pas al discuţiilor. Această maşină poate să fie în dotarea oricăror forţe. Aici avem personal specializat şi amplasarea favorabilă. Vrem să căutăm cât mai multe colaborări cu parteneri cât mai puternici în domeniu”, a declarat Toader Ulise.

În cadrul întâlnirii de ieri, 24 mai, oficialii FCA au purtat discuții și cu Compania Națională Romarm. Unul dintre oficialii acesteia a declarat că în viitor este posibil ca în România să fie produse și anumite componente pentru J8.

Via | Hotnews

Adaugă un comentariu