Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce preparat de Novitec

Novitec Torado, divizia specializată în prepararea modelelor Lamborghini a pregătit un kit special pentru Aventador LP 750-4 Superveloce. Pachetul dezvoltat include modificări de caroserie, de interior, dar și de performanță.

La nivel estetic Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce primește un spoiler frontal revizuit, praguri laterale noi, un eleron ceva mai generos, o capotă ventilată, carcase noi pentru oglinzile laterle și prize laterale îmbunătățite. Marea majoritate a acestor elemente au fost realizate din fibră de carbon pentru a menține scăzută masa totală a supercarului.

Citește și: Audi S8 Plus, dopat de ABT vine cu 100 CP în plus față de versiunea de serie

Ultima piesă din puzzel-ul Novitec a fost setul de jante. Pentru un asemenea model, tunerul s-a aliat cu cei de la Vossen și au dezvoltat jante de 20 și 21 de inchi cu design special care pot fi comandate în 72 de culori și pot fi echipate cu pneuri Pirelli P-Zero.

Citește și: Toyota Prius primește cel mai urât pachet de tuning

În dreptul performanțelor, Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce a primit un soft nou și o evacuare îmbunătățită. În urma acestor modificări, puterea totală a crescut la 786 CP, iar cuplul motor la 738 Nm. Din păcate, nu știm cu cât s-a îmbunătățit timpul pentru 0 – 100 km/h și nici cu cât a crescut viteza maximă.

Adaugă un comentariu