Lamborghini Urus o să intre în producție în aprilie

Segmentul SUV-urilor este într-o continuă expansiune. Mulți constructori mizează pe apetitul clienților pentru astfel de mașini și aduc pe piață din ce în ce mai multe derivate. Acest lucru i-a determinat și pe producătorii de mașini de lux sau supercar-uri să intre în horă.

După ce Bentley a lansat Bentayga, acum a venit rândul Lamborghini să anunțe oficial debutul lui Urus. SUV-ul italienilor a fost anunțat de Stefano Domenicali, președintele executiv Lamborghini. Acesta a confirmat că modelul va intra pe linia de asamblare în luna aprilie, ceea ce înseamnă că debutul internațional va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

“Despre noul SUV Lamborghini veți afla mai multe informații în săptămânile următoare. Numele său este Urus. Producția va debuta în luna aprilie, iar până atunci fabrica va construi câteva exemplare pre-serie. Este o perioadă delicată, motiv pentru care avem grijă la pașii pe care îi vom face în 2017”, a declarat oficialul Lamborghini.

Sub capotă, Lamborghini Urus va avea un motor V8 de 4,0 litri twin-turbo. La scurt timp după debut, italienii vor oferi și o variantă echipată cu un sistem de propulsie hibrid.

Via | Digital Trends

Adaugă un comentariu