Land Rover Discovery Sport preparat de Startech

Casa de tuning Startech a pregătit un pachet special pentru Land Rover Discovery Sport. Exemplarul în cauză va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care va debuta pe 3 martie.

La exterior, Land Rover Discovery Sport poate fi echipat cu un spoiler frontal nou care integrează lumini de zi cu LED, un difuzor de aer spate și o evacuare cu două terminații. De asemenea, Startech a pregătit și un set de jante de 22 de inchi Monostar R. Pentru că look-ul îndeamnă la sportivitate, casa de tuning a modificat suspensiile, iar acum garda la sol a fost micșorată cu aproximativ 3 centimetri.

Citește și: Mercedes-AMG C450 primește tratamentul Brabus

startech land rover discovery sport (6)

Pentru interior, Startetch oferă posibilitatea unor tapițerii în două nuanțe, piele Alcantara și o serie de accesorii din fibră de carbon și lemn.

Citește și: Tuning de adio pentru Land Rover Defender

Cât despre pachetul de performanță, Startech spune că poate instala pe Land Rover Discovery Sport kit-ul PowerXtra SD22. Acesta aduce un plus de 19 CP și 40 CP motorului de 2,2 litri diesel. Astfel, unitatea produce 207 CP și 460 Nm. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 8,9 secunde. Conform oficialilor Startetch, inginerii casei de tuning lucrează și la un pachet de performanță pentru motorul de 2,0 litri.

Adaugă un comentariu